Hoe kom ik op de Zuiderhoeve?Onze coördinaten: 51.474714, 3.541439. (adres: Dishoekseweg 28, 4371 NH  KOUDEKERKE) 

1. Neem de snelweg A58 richting Vlissingen

2. Aan het einde van de snelweg, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor.

3. Na ca. 1 km slaat u rechtsaf op de rotonde, richting Koudekerke.

4. Bij de verkeerslichten rechtdoor.

5. Vervolgens bij de tweede rotonde linksaf (geen plaatsaanduiding hier).

6. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf, u rijdt nu over oude provinciale weg richting Koudekerke.

7. Na ruim 1 km gaat u  linksaf; volg de borden richting Zuiderhoeve.

Of gebruik onderstaande kaart. Geef uw vertreklocatie op en u krijgt een route ‘op maat’.

Aankomst

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 13.00 uur, graag niet eerder. Dan hebben we de gelegenheid om te zorgen dat de plaatsen er netjes bij liggen. We verzoeken u hier rekening mee te houden in uw reisplanning. Bij aankomst meldt u zich aan de achterzijde van het woonhuis van de boerderij.

Bij aankomst hebben onze gasten altijd vrije keuze uit een aantal beschikbare plaatsen. We zullen daarom nooit specifieke plaatsen toezeggen. U kunt altijd kiezen minimaal 3 verschillende plaatsen. Dit is mogelijk omdat er op de Zuiderhoeve altijd enkele plaatsen vrij worden gehouden.

 

Plaatsing kampeermiddel

We verzoeken u om de plaatsmarkeringen te respecteren. (dubbele aansluitzuilen staan altijd op de grens van twee plaatsen, enkelvoudige aansluitpalen staan op het midden van de plaats, verder gebruiken we soms struikjes of knotwilgen als markering van de grens van uw plaats)

Het is de bedoeling dat uw kampeermiddel op max. 1 meter afstand van de beplanting geplaats wordt en minstens op 1 meter afstand van aangrenzende plaatsen. Als het u niet duidelijk is waar uw plaats begint of eindigt vraag het ons dan voordat u zich installeert, zodat u niet later nog een keer moet verplaatsen.

Materialen

U kunt evt. gebruik maken van trottoirtegels, bakstenen etc. om uw kampeermiddel stabiel op te stellen. (bij de loods)

Afvoer

Onze aansluitpalen zijn voorzien van een aansluiting voor de afvoerslang van uw caravan. We verzoek u daarvan gebruik te maken en geen afvalwater onder of achter uw caravan te laten lopen.

Voortent

We verzoeken u geen kunststof folie te gebruiken als ondergrond voor een voortent. Gebruik in plaats daarvan een lucht- en vochtdoorlatende grondbedekking zoals tenttapijt. 

 

Vertrek

Zorg ervoor dat u uiterlijk de dag vòòr vertrek alles afgerekend heeft om te voorkomen dat u bij uw vertrek voor een gesloten deur staat. Wij zijn niet altijd thuis en we geven er de voorkeur aan om onze zondag vrij te houden.

Op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 11.30 uw plaats “schoon” op te leveren. (vrij van haringen, stoeptegels, betonstenen etc.) Heeft u vlonders, trottoirtegels, baksteen of kabel(s) gebruikt breng deze dan a.u.b. terug waar ze thuishoren. Mocht er iets beschadigd zijn, dan aub melden.

Routebeschrijving, aankomst en vertrek was last modified: december 10th, 2021 by Sjaak Aarnoutse